} } /* END MEDIA QUERIES */


8 olika övertalnings tekniker som påverkar kundbeteende


Hur fungerar beteendet kring köpprocessen? Vad får folk att läsa, klicka på en knapp, ta ett samtal på 10 min, skratta, etc.


5 olika kundupplevelser att agera på!


Hur får man kundlojalitet med modern marknadsföring? vi vet att data är grundstenen, vi känner till kundresor men när kunderna letar efter en bättre deal hur får vi dom att tänka på oss först? följ med och ta del av våra erfarenheter.


Möt din största motståndare: Status quo!


Slutmålet för marknad och sälj är att de ska generera affärer. Enligt försäljningsindex slutar 58 procent av avtalen i säljtratten i "inget beslut". I grund och botten representerar detta 3 av 5 möjligheter som tidigare klassificerats som "av intresse" för företaget. Har kunden blivit kvalificerats fel inför sälj?


Hur vi överraskade kunderna med en personaliserad visuell upplevelse


Som marknadsförare så har vi inget val än att kliva in i djungeln och kämpa för våra konsumenters tid och uppmärksamhet, sorgligt nog. Vill du ha lösning på problemet? Fortsätt läs.


The monster in the closet called Marketing Automation


Marketing automation är ett perfekt verktyg för att nå uppsatta mål hos marknad och sälj. Men ska sanningen fram så kan det lätt bli för överväldigande, Monstret som gömmer sig i garderoben...


Programmatisk marknadsföring - beyond the numbers


Med dagens utbud av ny teknik och smarta lösningar, är det lättare än någonsin att följa kundens online och offline beteende och skapa relevant och anpassad kommunikation. Däremot är detaljerna avgörande. Dålig hantering av data i de olika kanaler leder ofta till att kunderna känner sig som att de är bara en i mängden. Gör dig redo för programmatisk marknadsföring!


Må kraften vara med dig - Få ledningen att framgångsrikt anta marketing automation


Drygt 75% av Marketing automation projekten uppnår ej de önskade resultaten som företagen hoppats på vilket är oroväckande statistik, eller hur? Men det finns en enkel förklaring till varför...

Vill du hålla dig uppdaterad?